top of page

Udviklingsgrupper

Kort om udviklingsgruperne

Fælles for udviklingsgrupperne er, at man arbejder med drømme, partnerøvelser, healing, farver, energifelt og dybere meditation. Grupperne får en meditation for til næste møde, som har en udviklende egenskab på gruppen. Grupperne er åbne og man kan tilmelde sig ved at sende en mail til Frank Lorentzen.

 

Der kan også komme lukkede grupper udefra, som ønsker at blive undervist en dag eller to af Frank Lorentzen. Dette foregår i Huset Innanna Ndr. Frihavnsgade 17, 2100 Kbh. Ø., hvilket Det bl.a. Hearts & Hands m.fl. gør. Frank Lorentzen tager også ud og gæsteunderviser, spiller koncert m.m. på højskoler, foreninger og lignende steder med interesse for det han beskæftiger sig med. Skriv en mail til Frank Lorentzen om arrangementets type for at få en pris.   

 

Psykoterapi og spiritualitet d. 1. -2. juni 2024 i Huset Innanna i Ndr. Frihavsgade 17, 2100 Kbh. Ø

Tilmelding inden early bird den 1. maj til: pskh@dp-decentral.dk Du vil herefter få svar, om du er optaget på kurset og hvordan du betaler.

Begivenhed af John Eltong

Varighed: 2 dage

Offentligt  · Alle både på og uden for Facebook

Psykologfagligt selvskab for klinisk hypnose afholder weekend workshop om:

"Psykoterapi og spiritualitet - en introduktion"
- ved Frank Lorentzen

 

Mange psykologer har klienter i terapi, hvor klientens spirituelle forståelse af deres situation kan være relevant for, hvordan der arbejder med mål, metoder og alliance.
Denne workshop henvender sig til psykologer eller terapeuter, der ønsker at uddybe deres forståelse af spirituelle koncepter og processer med relevans for psykoterapi.

Workshoppen ledes af Frank Lorentzen, som gennem et langt liv har interesseret sig for spiritualitet, jungiansk psykoterapi, symbolsprog, drømme, meditation, healing mm. Han er elev af den irske spirituelle lærer, Bob Moore, som op gennem 1980erne var en stor inspirationskilde for mange danske psykologer, kropsterapeuter og meditationslærere. Frank Lorentzen og Jes Bertelsen (Vækstcenteret) har - både sammen og hver for sig - videreudviklet Bob Moores ideer om det psykiske. Frank Lorentzen har udgivet flere bøger om spiritualitet og personlig udvikling og har arbejdet med musik som healing. Han har undervist, uddannet og behandlet i mere end 40 år.

På de to dage vil deltagerne få en smagsprøve på en forståelse at de psykiske processer i psykoterapi i et spirituelt perspektiv. Det handler bl.a. om, hvordan klients problemer med fx angst, depression og stress også kan forstås som ubalancer i det energetiske system. Og det handler også om, hvordan terapeutens energi er et essentielt opmærksomhedspunkt for at udvikle skarphed og intuition samt undgå omsorgstræthed og udbrændthed.

Dagene er tilrettelagt således, at Frank gennem forskellige meditationer af 30-60 min. varighed guider deltagerne igennem forskellige energi centre (chakra) og punkter i kroppen. Med udgangspunkt i deltagernes oplevelser med disse meditationer, vil Frank dele sine erfaringer med symbolsprog, arketyper mm. ligesom der vil være mulighed for stille spørgsmål.

Workshoppen har deltagernes oplevelser med meditationerne som det centrale. Det forudsættes derfor, at man har kendskab til og lyst til at meditere sammen og dele egne oplevelser. Man er velkommen, selvom man er nybegynder, men bryder man sig ikke om meditation elle leder man efter et teori-diskussion kursus, er disse dage ikke velegnede.

Kurset finder sted lørdag-søndag den 1. og 2. juni på Nordre Frihavnsgade 17, gården, Østerbro fra kl. 10 til 15. Kaffe, te og lidt brød vil blive serveret. I frokostpausen må deltagerne selv udforske områdets butikker og nyde en frokost.

Der er et begrænset antal pladser – ca. 15 - og medlemmer af selskabet for klinisk hypnose har fortrinsret.

Tilmelding inden early bird den 1. maj til: pskh@dp-decentral.dk Du vil herefter få svar, om du er optaget på kurset og hvordan du betaler.

Priser:

Medlemmer af PSKH 1900 kr.
Ikke medlemmer 2500 kr.
Associerede medlemmer af PSKH 1900 (+ 300 kr. i medlemskontingent)
DP’s regler er, at psykologer, der ikke er medlemmer af DP, betaler ekstra gebyr på 1998 kr.

Med venlig hilsen PSKH


 

Praktisk information
Tilmelding sker på følgende måde. Send en mail til Frank Lorentzen med navn og adresse, telefon samt, hvad du har tilmeldt dig til, og om det er i Kbh eller Odder. Når du har fået svar retur indsættes beløbet på reg.nr. 0274. Kontonr. 0016488879. 

HVOR

Online over zoom eller

Lotus 1. Huset Innanna Nordre Frihavngade 17d,

2100 KBH. Ø.

Lotus 2 Nygade 2A

8300 Odder

NÅR

Lotus 1. Lørdag-og Søndag fra kl. 10-15

Lotus 2. En onsdag fra kl. 10 - 15

DATOER

2022

Lotus 1. Kbh. 

26.-27. Nov. 

18.-19. feb. 2023

3.-4. juni 2023

Lotus 2. 2023

TORSDAG. d. 26. JAN. 

Odder. Næste møde aftales derefter. 

 

PRIS

Lotus 1

weekendkursus 1600 kr.

Lotus 2

dagkursus 750 kr

bottom of page