Om Frank Lorentzen

Frank Lorentzen film.png

Frank Lorentzen er lærer, healer, drømmetyder, forfatter og musiker. Han har siden 1986 udgivet 10 cd'er på Fønix Musik, som han selv står for salget af idag. Derudover har han forfattet bøgerne "Auraens Energifelter 1 & 2. i 2006 - 2007, som er oversat til engelsk og tysk og kan købes over amazon.com

Bøgerne er blevet opdateret og nyredigeret og hedder idag "Bevidsthedens Udstråling. Hans bog Drømme & Energifelt udkom i maj 2017. I november 2016 udkom hans nye CD Portals of Rainbows

Hans baggrund hviler på dybe meditative erkendelser fra han var 21 år og frem, samt på en evne til at sanse auraens energifelter, - 10 års undervisning hos den kendte irske healer og spirituelle lærer Bob Moore i Ringkøbing i årene fra 1983 til 1993. 

Siden 1983 og frem til i dag har han arbejdet som alternativ behandler med mennesker via healing, selvudvikling, meditation, musik, drømme og det menneskelige energisystem og dets natur, symbolik og farver.

Denne måde at arbejde på kalder han for "energifeltterapi". Han har opnået meget fine resultater med energiterapien og har på det grundlag skabt uddannelsen til drømme - og energifeltterapeut.

Han har desuden afholdt mange koncerter og seminars herhjemme og i resten af verden og gør det stadig