top of page

Om Frank Lorentzen

Podcast med Frank Lorentzen = https://www.xn--sjl-zla.dk/franklorentzen.html

 

Frank Lorentzen er spirituel lærer, healer, drømmetyder, forfatter og musiker. Han har siden 1986 udgivet 10 cd'er på Fønix Musik, som ligger ude på de globale musiktjenester. I dag er hans musik og bøger tilknyttet hans eget forlag Essencia. I 2006 og 2007 udgav han bøgerne "Auraens Energifelter 1 & 2, som i dag er oversat til engelsk og tysk og kan købes over amazon.com

Auraens Energifelter 1 og 2 er blevet opdateret og nyredigeret og hedder i dag "Bevidsthedens Udstråling. Hans bog Drømme & Energifelt udkom i maj 2017. Her i 2023 - 2024 arbejder han på bogen om Auralogi. 

Hans baggrund hviler på et mangeårigt arbejde med drømmene, som han er ekspert i og på dybe meditative erkendelser fra han var 21 år og frem. Han har en medfødt evne til at sanse auraens energifelter. Han har modtaget 10 års undervisning og mange enetimer hos den kendte irske healer og spirituelle lærer Bob Moore i Ringkøbing i årene fra 1983 til 1993. 

Siden 1983 og frem til i dag har han arbejdet som alternativ behandler med mennesker via healing, selvudvikling, meditation, musik, drømme og det menneskelige energisystem og dets natur, symbolik og farver.

Denne måde at arbejde på kalder han for "energifeltterapi, som er en gren under auralogien". Han har opnået meget fine resultater med energifeltterapien og har på det grundlag skabt uddannelsen til energifeltterapeut og auralog.

Frank Lorentzen underviser i København og Odder, hvor han bor. Han tager også ud og underviser og spiller koncert i foreninger, Højskoler og lignende steder. Han tager ofte til udlandet og holder kurser og koncerter.

bottom of page