Bevidsthedens udstrålende farver og lys

Weekendkursus d. 13. - 14. juni samt d. 3 -4. Okt. 2020 i Kbh.

Bevidsthedens udstrålende farver og lys

 

En weekend med bevidsthedens farver i centrum, som er åben for alle med interesse for emnet. Med udgangspunkt i min bog "Bevidsthedens Udstråling" vil vi gå i dybden med de forskellige psykiske tilstande, der udtrykker sig som bevidsthedsudviklende farver i energifeltet og psyken. 

     Vi vil meditere på farvernes væsen og essens for derigennem at få kontakt eller et lille glimt af deres forunderlige natur. Når man erfare en farve på dette plan, erkender man dybt i sit hjerte, at bevidsthedsfarverne er ligeså levende som den fysiske krop. Farverne opererer i en usynlig stilhed, hvor de påvirker os langt mere end vi regner med. Vi bruger samtidig lyd fra regnbueoplyste krystalsyngeskåle samt farveoplyste bjergkrystaller til at forstærke oplevelsen af farvernes forunderlige univers. Se tid og dato herunder.  
 

Tilmelding: Tilmelding sker på følgende måde. Indsæt depositum på reg.nr. 4453. Kontonr. 16488879 og send og derefter en mail til Frank Lorentzen med navn og adresse, telefon samt, hvad du har tilmeldt dig til.

Hvor

Huset Innanna Nordre Frihavngade 17d,

2100 Kbh. Ø. 

Dato og tid

D. 28. - 29. marts +

D. 3. - 4. okt. 2020

fra kl. 10 - 16

FROKOST OG MAD

Du skal selv medbringe mad og drikkelse.

PRIS

Pris: 1500 kr.

Abonnere på mit nyhedsbrev

© 2019 by Frank Lorentzen. Made with love by REvolutionary Design.