Bevidsthedens udstrålende farver og lys

Weekendkursus d. 2. - 3. Okt. 2021. i København Ø. Alle kan deltage

 

Bevidsthedens udstrålende farver og lys

 

En weekend med bevidsthedens farver i centrum, som er åben for alle med interesse for emnet. Kurset tager udgangspunkt i min bog Bevidsthedens Udstråling. Vi vil gå i dybden med de forskellige psykiske tilstande, der udtrykker sig som bevidsthedsudviklende farver i energifeltet og psyken. 

     Vi vil meditere på farvernes væsen og essens for derigennem at få kontakt eller et lille glimt af deres forunderlige natur. Når man erfare en farve på dette plan, erkender man, at bevidsthedsfarverne er ligeså levende som den fysiske krop. Farverne opererer i en usynlig stilhed, hvor de påvirker os langt mere end vi regner med. Vi bruger samtidig lyd fra regnbueoplyste krystalsyngeskåle samt farveoplyste bjergkrystaller til at forstærke oplevelsen af farvernes forunderlige univers. Se pris under praktisk information
 

Praktisk information

Tilmelding sker på følgende måde. Indsæt 400 kr. depositum på reg.nr. 4453. Kontonr. 16488879 og send og derefter en mail til Frank Lorentzen med navn og adresse, telefon samt, hvad kursus du har tilmeldt dig til.

Hvor

Huset Innanna

Ndr. Frihavnsgade 17, 

2100. Kbh. Ø

Dato og tid

D. 2. - 3. Okt.  2021

fra kl. 10 - 15

FROKOST OG MAD

Du skal medbringe frokost

PRIS

Pris: 1600 kr.