krishna-chaitanya-kaluva-Zi5ENDBfNFw-uns

Guidet online fællesmeditationer 1 gang månedlig

onsdag 19/5 - 9/6 fra kl. 19.30 -20.30. Pris 200 kr.  

Længere online fællesmeditation d. 8. maj fra kl. 10-15. Pris 500 kr.     

Lotusblomsten er symbol på den meditative bevidsthed

og dens transcenderende kvaliteter, som manifesterer sig igennem en meditationsproces.

Om fællesmeditationerne

For at deltager i de guidede online fællesmeditationer, skal du sende en mail til Frank Lorentzen. Så vil du modtage et link og passcode til fællesmeditationen 1-2 dage før datoen fællesmeditationen. Hvis det er den fysiske fællesmeditation skal du blot tilmelde dig over mailen. 

  

De guidede fællesmeditationer er skabt ud fra behovet for at meditere sammen med andre mennesker i vores corona tider. Vi sidder hver især derhjemme og opleve sammen meditationens positive og helseskabende kræfter. De guidede meditationerne varer i alt ca 60 min. Som baggrund til fællesmeditationerne bruges musik af Frank Lorentzen. 


At meditere i fællesskab med andre i en gruppe skaber et helt specielt felt af kollektivt højere energi, som ikke er begrænset af afstand og adskillelse. Dette felt af højere af spirituel energi er støttende for den meditative proces hos den enkelte deltager. Det er min mangeårige erfaring, at deltagerne oplever dette forunderlige, stille, meditative felt, og at de føler, at de kommer i dybere kontakt med sig selv og hjerte. Dette bringer ro, klarhed, selvhealing og dyb afspænding.

​NB: Når vi meditere online, skal du helst sidde med høretelefoner på i en afstand af ca. 1 meter fra din computer, telefon eller iPad, hvor du har en god forbindelse til internettet. Sid i rolige omgivelser.

Praktisk information

HVOR

Online over Zoom eller

Huset Innanna

Nordre Frihavnsgade 17

2100 KBH. Ø

Tid og dato

Online forår 2021

10/3 - 7/4 - 19/5 - 9/6

Længere online fællesmeditation

8/5 2021

KLOKKESLET

Hel dag online meditation fra kl 10-15.

Aften Online fra kl. 19.30-20.30

PRIS

Hel dag 500 kr. per gang

Aften 1 time 200 kr. per gang

Tilmelding: Tilmelding sker på følgende måde. Indsæt beløb på reg.nr. 4453. Kontonr. 16488879 og send og derefter en mail til Frank Lorentzen med navn og adresse, telefon samt, hvad du har tilmeldt dig til.

Abonnere på mit nyhedsbrev

© 2019 by Frank Lorentzen. Made with love by REvolutionary Design.